Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 4-6 iulie 2015

Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 4-6 iulie 2015

Vremea in tara - sambata 

In majoritatea zonelor, vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Exceptie va face sud-estul tarii, unde vor fi innorari accentuate, ploile se vor semnala pe arii extinse si local vor fi insemnate cantitativ, iar vantul va avea unele intensificari. Vor mai fi conditii de grindina. in restul teritoriului doar izolat, dupa-amiaza, vor fi posibile ploi de scurta durata, cu precadere la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21-22 de grade in sudul litoralului si 32 de grade in Campia de Vest; minimele termice se vor situa intre 10 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni.
 

Vremea in Bucuresti - sambata 

Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27-28 de grade, iar cea minima de 15-16 grade.
 

Vremea in tara - duminica 

Vremea se va incalzi usor si va deveni calduroasa in orele amiezii indeosebi in zonele de campie din vestul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si la inceputul noptii in regiunile sudice si sud-estice, precum si la munte, unde pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24...25 de grade pe litoral si 34 de grade in Campia si Dealurile de Vest, iar cele minime intre 12 si 21 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre 9 grade.
 

Vremea in Bucuresti - duminica 

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza cand vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 15-17 grade.
 

Vremea in tara - luni

Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi calduroasa in majoritatea zonelor, caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea si doar izolat, in a doua parte a zilei, in zonele de munte vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27...28 de grade pe litoral si 36 de grade in Campia de Vest, iar cele minime intre 13 si 22 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali pana spre 10 grade.
 

Vremea in Bucuresti - luni 

Vremea va continua sa se incalzeasca si va deveni calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 16-18 grade.
3 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.