Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend. Prognoza meteo 3-5 iulie 2015

Vremea in weekend. Prognoza meteo 3-5 iulie 2015

Vremea in tara - vineri

In regiunile estice si sud-estice, precum si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, vor fi innorari temporar accentuate, local se vor semnala averse, iar vantul va avea unele intensificari. in Dobrogea aversele vor fi mai insemnate cantitativ si se vor semnala descarcari electrice. Izolat, vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi conditii pentru ploi de scurta durata, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade pe litoral si 31 de grade in sud-vestul tarii, iar cele minime se vor situa intre 9 si 19 grade. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Cerul va avea innorari, mai accentuate in a doua parte a zilei si la inceputul noptii, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla in general moderat in cursul zilei, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 16-18 grade. 

Vremea in tara - sambata 

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi fata de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sud-estice, iar dupa-amiaza si in zona de munte, unde local va ploua slab, iar vantul va avea unele intensificari. in restul teritoriului doar izolat vor fi posibile ploi slabe, trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in sudul litoralului si 32 de grade in vestul tarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 10 si 18 grade. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla in general moderat in cursul zilei si va deveni slab noaptea. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 15-17 grade. 

Vremea in tara - duminica

Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa in zonele de campie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sudice si sud-estice, precum si dupa-amiaza la munte, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade pe litoral si 34 de grade in vestul tarii, iar cele minime se vor situa intre 10 si 21 de grade. 

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 16-17 grade.  

2 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.