Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Instabilitate atmosferica. Prognoza meteo 2-4 iulie 2015

Instabilitate atmosferica. Prognoza meteo 2-4 iulie 2015

Vremea in tara - joi

Vremea va fi in general instabila la munte si in regiunile din jumatatea de est, unde vor fi innorari temporar accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice. Aceste fenomene vor fi mai frecvente dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand aversele vor avea si caracter torential, vor fi posibile caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi punctiform 25...30 l/mp. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si vestice, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 19 grade, mai scazute in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate pe parcursul zilei, iar dupa-amiaza vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

Vremea in tara - vineri

In regiunile estice si sud-estice, precum si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali vor fi innorari temporar accentuate, local se vor semnala averse, iar vantul va avea intensificari temporare. Fenomenele vor fi mai intense in Dobrogea, unde ploile vor avea si caracter torential, vor fi insotite de descarcari electrice si izolat se pot cumula cantitati insemnate de apa. in restul teritoriului cerul va fi variabil, ploi de scurta durata vor fi posibile doar izolat, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 9 si 20 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si condiții pentru averse. Vantul va avea usoare intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.
 

Vremea in tara - sambata 

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi fata de intervalul anterior, astfel incat va deveni calduroasa in zonele de campie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sudice si sud-estice, unde pe spatii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va incalzi usor, astfel incat va deveni calduroasa in orele amiezii, cand temperatura maxima va fi de 30...31 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari pe parcursul zilei, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 16...18 grade. 

1 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.