Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa fie instabila. Prognoza meteo 1-3 iulie 2015

Vremea continua sa fie instabila. Prognoza meteo 1-3 iulie 2015

Vremea in tara - miercuri

Miercuri, mai ales la orele dupa-amiezii si in prima parte a noptii, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Maramures, Transilvania, Oltenia, dar si in zonele de deal si de munte si se vor inregistra averse care vor avea si caracter torential, innorari temporar accentuate, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15-20 l/mp, izolar, mai ales in zona Carpatilor Meridionali vor fi de peste 40 l/mp. De asemenea, vor fi posibile caderi de grindina. In restul tarii cerul va fi variabil, insa seara si la orele noptii, in Moldova, Muntenia si Dobrogea se vor semnala dezvoltari noroase convective care vor determina, local, aparitia fenomenelor specifice instabilitatii atmosferice. Astfel, cantitatile de precipitatii vor depasi 25 l/mp. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 22 si 30 de grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade.  

Vremea in Bucuresti - miercuri

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si noaptea, dar cu precadere in orele serii se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi in general instabila la munte si in regiunile din jumatatea de est, unde vor fi innorari temporar accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice. Aceste fenomene vor fi mai frecvente dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand aversele vor avea si caracter torential, vor fi posibile caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi punctiform 25...30 l/mp.
 
In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si vestice, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 19 grade, mai scazute in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate pe parcursul zilei, iar dupa-amiaza vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

Vremea in tara - vineri

In regiunile estice si sud-estice, precum si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali vor fi innorari temporar accentuate, local se vor semnala averse, iar vantul va avea intensificari temporare. Fenomenele vor fi mai intense in Dobrogea, unde ploile vor avea si caracter torential, vor fi insotite de descarcari electrice si izolat se pot cumula cantitati insemnate de apa.
 
In restul teritoriului cerul va fi variabil, ploi de scurta durata vor fi posibile doar izolat, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 9 si 20 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si conditii pentru averse. Vantul va avea usoare intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.
30 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.