Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi instabila. Prognoza meteo 30 iunie - 2 iulie 2015

Vremea va fi instabila. Prognoza meteo 30 iunie - 2 iulie 2015

Vremea in tara - marti

Marti vremea va fi predominant instabila in vestul, sud-vestul si centrul teritoriului, dar si in zona montana unde temporar innorarile vor deveni accentuate si se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vatului.

Fenomenele specifice instabilitatii atmosferice vor fi mai frecvente si intense in cea de-a doua parte a zilei cand aversele vor avea si caracter torential. Astfel, pe arii restranse cantitatile de precipitatii vor depasi 20-25 l/mp si vor fi conditii de grindina. In restul zonelor din tara cerul va fi variabil, iar aceste fenomene se vor inregistra doar pe arii restranse si mai ales la orele serii. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 22 si 29 de grade, iar minimele termice vor fi cuprinse itnre 9-10 grade Celsius in depresiunile intramontane si 19-20 de grade pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - marti

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in special in orele serii cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea se va mentine in general instabila in Maramures, Transilvania, Oltenia, nord-vestul Munteniei si zonele montane si submontane unde vor fi innorari temporar accentuate si, in special in a doua parte a zilei, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Incepand cu orele serii fenomene asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala local si in Moldova.
 
Cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp, iar izolat, mai ales la munte, 25...30 l/mp. Vor fi posibile caderi de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene pot aparea cu totul izolat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 29 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi spre seara, cand se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vremea in tara - joi

In regiunile din jumatatea de est a tarii si la munte vremea va fi in general instabila; vor fi innorari temporar accentuate si local averse si descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile estice si izolat in celelalte zone. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, iar cele minime intre 11 si 18 grade, mai scazute in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va avea innorari temporare si vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 14...15 grade.
29 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.