Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana luni in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 27-29 iunie 2015

Vremea pana luni in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 27-29 iunie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata, vremea se va ameliora atat din punct de vedere termic, cat si sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice pe arii restranse din Oltenia, Muntenia, Transilvania, Maramures si izolat in restul zonelor din tara. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in estul si sud-estul tarii dar si in zona montana inalta. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 21 si 28 de grade, iar minimele termice intre 9 si 18 grade. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii cand vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 14...15 grade.

Vremea in tara - duminica 

Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii se vor semnala averse si descarcari electrice local in vestul, centrul, sudul tarii, la munte si doar izolat in celelalte regiuni. Punctiform, mai ales la munte, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est, in sud-est si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si in prima parte a noptii cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.

Vremea in tara - luni

Vremea va fi in general instabila in regiunile sud-vestice si in zonele montane si submontane, unde vor fi innorari temporar accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice. În restul tarii cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade.

Vremea in Bucuresti - luni

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi spre seara si in primele ore ale noptii cand se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii 26 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.
26 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.