Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme racoroasa si instabila. Prognoza meteo 26-28 iunie 2015

Vreme racoroasa si instabila. Prognoza meteo 26-28 iunie 2015

Vremea in tara - vineri

VIneri vremea se prezinta racoroasa in toate zonele din tara. Cerul va fi preponderent noros in sudul si centurl tarii, unde la orele amiezii ploile vor fi frecvente si local insemnate cantitativ. In sudul Transilvaniei, in zona Carpatilor Meridionali si in nordul Muntenisi se vor inregistra precipitatii care vor cumula peste 20 l/mp iar pe arii restranse peste 50-70 l/mp. 

In restul tarii, in prima parte a zilei se vor inregistra innorari temporare si local va ploua, mai ales in zona montana pentru ca mai apoi cerul sa devina variabil. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in estul tarii, extremitatea sud-vestica si pe crestele montane. Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse intre 16 si 25 de grade, izolat mai ridicate in estul tarii, iar minimele termice se vor situa intre 8 si 18 grade. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi instabila si racoroasa. Cerul va fi noros si va ploua moderat cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 13...14 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va ameliora atat sub aspectul precipitatiilor, cat si din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi slabe pe arii restranse in sudul si centrul tarii si zonele montane si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 28 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si conditii pentru ploaie slaba, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Vremea in tara - duminica

Instabilitatea atmosferica se va manifesta in vestul si centrul tarii si in zonele montane si submontane prin innorari temporar accentuate si local averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse in orele serii si la inceputul noptii.
 
Cu totul izolat, mai ales la munte, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est si in sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si conditii pentru averse si descarcari electrice, in special in partea a doua a zilei si la inceputul noptii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.
25 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.