Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana sambata in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 25-27 iunie 2015

Vremea pana sambata in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 25-27 iunie 2015

Vremea in tara - joi

Joi vremea va fi racoroasa si in general instabila in majoritatea zonelor din tara. Mai mult, in nord-vestul si in centrul tarii vremea va fi rece pentru aceasta data calendaristica. Cerul va fi preponderent noros in jumatatea nordica a tarii, unde pe arii extinse se vor semnala averse insotite trecator de descarcari electrice. Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15 l/mp iar pe arii restranse mai ales din Transilvania, Maramures si in zona Carpatilor Orientali 35-40 l/mp. 

In restul tarii, mai ales pe parcursul zilei se vor semnala innorari temporar accentuate iar local se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in estul, sudul si sud-vestul tarii dar si on zona montana dar si in timpul ploilor. Valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 15 grade in Maramures si 29 de grade in Dobrogea. Minimele termice vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general instabila si se va raci fata de ziua precedenta, devenind racoroasa pentru aceasta data. Mai ales pe parcursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, insotite trecator de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul averselor. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade, iar cea minima de 13...14 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine racoroasa in toata tara si va fi chiar rece pentru aceasta data in regiunile intracarpatice. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si trecator descarcari electrice, pe arii extinse in sud-vest, centru si nord-est si local in rest. 

Pe arii restranse, indeosebi in zonele montane, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales in cursul zilei, in est si pe crestele montane inalte, in timp ce in restul teritoriului acestea vor fi trecatoare si la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 27 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 grade in depresiuni si 19 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - vineri 

Vremea se va mentine in general instabila si racoroasa. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Vremea in tara - sambata

Desi valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta in special in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, vremea se va mentine racoroasa in toata tara.
 
Cerul va avea innorari temporare si, pe arii restranse in zonele de deal si de munte si izolat in rest, vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in estul teritoriului si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 9 si 17 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine racoroasa. Cerul va fi temporar noros si vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.
24 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.