Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila si racoroasa. Prognoza meteo 24-26 iunie 2015

Vreme instabila si racoroasa. Prognoza meteo 24-26 iunie 2015

Vremea in tara - miercuri

La mijlocul acestei saptamani vremea va fi preponderent instabila in nordul, vestul si centrul tarii, dar si in zona montana, unde se vor semnala innorari temporar accentuate iar pe arii extinse, mai ales la orele amiezii si in prima parte a noptii, ploi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. 

In sud-estul tarii vremea va fi predominant frumoasa, cerul va fi variabil iar fenomenele specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala doar pe arii restranse, in special in cea de-a doua parte a zilei. Izolat, mai ales in zona de munte, cantitatile de precipitatii vor depasi 20 l/mp. Temperaturile diurne vor fi in scadere in comparatie cu intervalul precedent, mai ales in vestul tarii, unde vremea va fi racoroasa pentru aceasta data calendaristica. 

In restul tarii, valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 19 si 20 de grade in Dealurile de Vest si in depresiunile intramontane si 31 de grade in est si sud-est. Minimele termice vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine frumoasa si apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul, mai mult senin in cursul zilei, se va innora treptat spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vremea in tara - joi

Cerul va fi variabil in sud-estul tarii, dar va avea innorari temporar accentuate in celelalte regiuni. Vor fi averse, izolat insemnate cantitativ, precum si descarcari electrice, in cea mai mare parte a Transilvaniei si Munteniei, local in Moldova, Oltenia si zona de munte si pe arii restranse in rest.
 
Vantul va avea intensificari la munte, in regiunile estice si in extremitatea de sud-vest a teritoriului, dar trecator si in timpul averselor. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 16...17 grade in Dealurile de Vest si in depresiuni si 30 de grade in Delta Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 10 si 20 de grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general instabila si se va raci fata de ziua precedenta, devenind racoroasa pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 14...15 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine racoroasa in majoritatea regiunilor. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice, local la munte, in centrul si sudul tarii si pe arii restranse in rest. Vantul va avea unele intensificari, cu precadere in cursul zilei, in regiunile estice si sud-vestice, precum si la munte si doar izolat si trecator in celelalte regiuni.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18...19 grade in zonele de deal si 29 de grade in Delta Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 8 grade in depresiuni si 20 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine in general instabila si racoroasa. Cerul va avea innorari temporar accentuate si va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.
23 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.