Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Marti, vreme frumoasa, de miercuri va deveni instabila. Prognoza meteo 23-25 iunie 2015

Marti, vreme frumoasa, de miercuri va deveni instabila. Prognoza meteo 23-25 iunie 2015

Vremea in tara - marti

In a doua zi a acestei saptamani vremea va fi predominant frumoasa si va continua procesul de incalzire. Astfel, temperaturile diurne se vor situa in limitele normale pentru aceasta data calendaristica. Cerul va fi variabil si senin, cu unele innorari temporare ziua la munte si in Dobrogea, unde pe arii restranse se vor semnala ploi slabe, insa mai accentuate la orele noptii in vestul si nord-vestul tarii, unde izolat va ploua.
 
Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari temporare in Banat, Crisana si in zona montana. Temperaturile maxim ale zilei de marti se vor situa intre 23 de grade Celsius pe litoral si 30 de grade Celsius in Banat, in timp ce minimele se vor incadra intre 9 si 19 grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali, spre 5 grade Celsius. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice se vor incadra in limitele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 13...15 grade, mai scazuta in cartierele de la periferia orasului, spre 10...11 grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi in general instabila in vestul, centrul si nordul tarii, precum si la munte, unde cerul va avea innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii, se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului vremea va fi in general frumoasa, cerul va fi variabil, dar spre seara si in cursul noptii vor fi dezvoltari cumuliforme ce vor determina fenomenele specifice instabilitatii atmosferice, pe spatii restranse in Oltenia, Moldova si in zona subcarpatica a Munteniei.
 
Vor fi conditii de grindina si izolat se vor inregistra cantitati de apa insemnate. Valorile termice diurne vor marca o scadere accentuata fata de ziua precedenta in Campia si Dealurile de Vest, unde vor ajunge sa caracterizeze o vreme racoroasa pentru aceasta data, in timp ce in restul teritoriului acestea se vor mentine apropiate de limitele normale ale acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 31 de grade, iar minimele termice vor fi cuprinse in general intre 10 si 20 de grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine frumoasa si apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil la senin, dar se va innora treptat spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vremea in tara - joi

In nordul, centrul, sudul si estul tarii, precum si in zonele montane vremea va fi in general instabila si se va raci fata de ziua precedenta, devenind racoroasa pentru aceasta data. Temporar innorarile vor fi accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice, iar pe suprafete mici vor fi posibile caderi de grindina si se vor inregistra cantitati de apa insemnate.
 
In restul teritoriului, desi temperatura aerului va marca o crestere usoara, valorile termice diurne vor continua sa se situeze sub cele normale pentru aceasta perioada, cerul va fi variabil si numai izolat se vor semnala ploi de scurta durata, insotite de fenomene electrice. Vantul va avea intensificari la munte, in regiunile estice si in extremitatea de sud-vest, dar trecator si in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 28 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 17 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general instabila si se va raci fata de ziua precedenta, devenind racoroasa pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.
22 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.