Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana luni. Prognoza meteo 20-22 iunie 2015

Vremea pana luni. Prognoza meteo 20-22 iunie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata vremea va fi raciroasa in regiunile din interiorul arcului carpatic si preponderent instabila. Se vor semnala innorari temporar accentuate si fenomene specifice instabilitatii atmosferice. Vor fi ploi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe parcursul zilei in vestul nordul si centrul tarii, dar si in zona montana, iar seara si noaptea, local in restul tarii.
 
Cantitatile de precipitatii vor depasi 15-20 l/mp si se vor semnala si conditii de grindina. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 18 si 28 de grade, iar minimele se vor situa intre 8 si 18 grade, usor mai ridicate pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine apropiata de regimul termic normal, cu o maxima de 26...27 de grade si o minima de 14...16 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in tara - duminica

Valorile termice se vor situa sub cele normale pentru aceasta perioada, vremea fiind racoroasa in regiunile estice si sud-estice. Cerul va avea innorari si indeosebi ziua va ploua in Muntenia, Dobrogea, in cea mai mare parte a Moldovei si a zonei montane si pe arii mai restranse in restul teritoriului.
 
Izolat se vor semnala descarcari electrice,iar cantitatile de apa vor mai depasi 15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica 

Valorile termice se vor situa sub cele normale specifice perioadei si vor caracteriza o vreme racoroasa; maxima termica va fi de 19...20 de grade, iar minima de 10...12 grade. Înnorarile vor persista pe parcursul zilei, cand temporar va ploua si vor fi posibile descarcari electrice. Noaptea, cerul va deveni variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. 2015.06.20 ora 21 - 2015.06.21 ora 09, Sambata - Duminica 

Vremea in tara - luni 

Desi valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, acestea vor fi in continuare sub mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in special dupa-amiaza, cand vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, local in zonele de deal si de munte si izolat in celelalte regiuni.
 
Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade, iar cele minime, intre 5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19 grade in nordul litoralului.

Vremea in Bucuresti - luni

Desi valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta, acestea se vor mentine usor mai coborate decat cele normale pentru ultima decada a lunii iunie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales dupa-amiaza cand vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.
19 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.