Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi instabila. Prognoza meteo 18-20 iunie 2015

Vremea va fi instabila. Prognoza meteo 18-20 iunie 2015

Vremea in tara - joi 

Joi vremea se prezinta in general instabila in sud-vestul tarii, unde temporar vor fi innorari accentuate. Pe parcursul zilei se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice, itnensificari de scurta durata ale vantului in Oltenia si in sudul Banatului si pe arii mai restranse in sud-vestul Transilvaniei si nord-vestul Munteniei.

Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15 l/mp si izolat 30 l/mp si vor fi conditii de grindina. In restul tarii cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare iar pe spatii restranse va ploua slab. In sud-estul tarii vantul va bate de la slab la moderat, cu unele intensificari usoare. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 21 si 27 de grade, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 9 si 18 grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali, spre 5 grade. 

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

Vremea in tara - vineri

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza in Oltenia, vestul Munteniei si zonele montane si submontane, unde local vor fi averse si descarcari electrice.
 
In cursul noptii aria de nebulozitate si ploi va cuprinde regiunile vestice si nord-vestice. Izolat cantitatile de apa pot depasi 15...20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 28 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi in general frumoasa si apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari in orele dupa-amiezei cand vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, la inceput pe arii extinse in nord-vest, in centru si in zonele montane, apoi local si in restul tarii.
 
Cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta in jumatatea de nord-vest, vor fi cuprinse in general intre 18 si 28 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8 si 17 grade, mai ridicate pe litoral.

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales in cursul noptii, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.
17 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.