Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana vineri in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 17-19 iunie 2015

Vremea pana vineri in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 17-19 iunie 2015

Vremea in tara - miercuri

La mijlocul acestei saptamani vremea se va prezenta in general instabila dar si racoroasa in majoritatea zonelor din tara. Cerul va fi temporar noros iar in cursul zilei se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice mai ales in sudul si estul tarii, local in centru si pe arii restranse in rest. 

Cantitatile de precipitatii vor depasi izolat 25-30 l/mp si vor persista si conditiile de grindina. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in estul tarii si la munte, trecator in vest, iar de scurta durata pe parcursul ploilor. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 16 grade in nordul Moldovei si 28 de grade in sudul Olteniei, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali si 19 grade pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi in general instabila, iar temperatura aerului va continua sa scada usor. Cerul va avea innorari temporare si in cursul zilei vor cadea averse, insotite de fenomene electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 14...15 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, iar valorile termice se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei exceptand sud-vestul tarii, unde vor fi mai scazute. Vor fi innorari si local va ploua in regiunile sudice si sud-vestice, precum si in zonele montane aferente. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile vor fi izolate.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei in estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21...22 de grade in estul Transilvaniei, sudul Banatului si vestul Olteniei si 27 de grade in sud-estul tarii, iar cele minime se vor situa intre 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 19 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - joi

Valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros si trecator vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

Vremea in tara - vineri

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in sud-vestul si centrul tarii si la munte si izolat, in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 29 de grade, iar cele minime intre 8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19 grade in nordul litoralului.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi in general frumoasa si apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.
16 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.