Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi racoroasa. Prognoza meteo 16-18 iunie 2015

Vremea va fi racoroasa. Prognoza meteo 16-18 iunie 2015

Vremea in tara - marti

Marti, temperaturile diurne vor fi in scadere in comparatie cu ziua de luni la nivelul intregii tari. Totusi, in sudul si sud-estul tarii temperaturile maxime se vor situa peste mediile climatologice, vremea fiind calduroasa. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in majoritatea regiunilor si se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, care izolat vor lua aspect de vijelie.
 
Fenomenele specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala mai frecvent si mai intens in nord-vestul, nordul, centrul si estul teritoriului, unde ploile vor avea si caracter torential. Cantitatile de precipitatii vor depasi local 25 l/mp si izolat 50-60 l/mp. Pe arii restranse va cadea si grindina. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 20 de grade in Dealurile de Vest si 31 de grade in Oltenia si Lunca Dunarii, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 12 si 21 de grade. 

Vremea in Bucuresti - marti

Desi valorile termice vor marca o scadere usoara fata de ziua precedenta, vremea se va mentine calduroasa. Instabilitatea atmosferica se va manifesta dupa-amiaza si noaptea, cand vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi racoroasa si in general instabila, in majoritatea regiunilor. Cerul va avea innorari si, indeosebi in cursul zilei, vor fi ploi, mai ales averse, insotite si de descarcari electrice, pe arii relativ extinse in sud, local in centru si est si pe arii restranse in rest. Cantitatile de apa vor fi izolat insemnate si vor mai fi conditii de grindina.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si la munte, trecator in vest, iar de scurta si in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade in nordul Moldovei si 30 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre 7...8 grade in depresiuni si 17 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - miercuri 

Vremea va fi in general instabila, iar temperatura aerului va continua sa scada usor. Cerul va avea innorari si vor cadea averse, insotite de fenomene electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperatura maxima va fi de 25...27 de grade, iar cea minima de 14...15 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei, exceptand Oltenia, unde temperaturile vor fi mai scazute. Vor fi innorari si local va ploua in regiunile sudice si sud-vestice, precum si in zonele montane aferente. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile vor fi izolate.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei in estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18...19 grade in Oltenia si 27 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor situa intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 17...18 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - joi

Valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros si trecator vor mai fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.
15 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.