Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calduroasa, local caniculara in weekend. Prognoza meteo 12-14 iunie 2015

Vreme calduroasa, local caniculara in weekend. Prognoza meteo 12-14 iunie 2015

Vremea in tara - vineri

Vineri, vremea se mentine calda, chiar calduroasa dupa-amiaza in majoritatea regiunilor din tara. Prin urmare, temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 27 de grade Celsius in depresiunile intramontane, pe litoral si in regiunea nordica a Moldovei si 34 de grade Celsius, izolat, in Campia de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele innorari temporar accentuate in zona de munte, unde, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, local se vor semnala averse insotite de descarcari electrice. 

In restul tarii fenomenele specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala doar pe arii restranse, izolat fiind si conditii de grindina. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari pe parcursul ploilor. Temperaturile minime ale zilei se vor incadra intre 10-11 grade in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei si 21 de grade Celsius pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara, dar conditiile de ploaie de scurta durata vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in continuare calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in vestul si sud-vestul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27...28 de grade pe litoral si in depresiuni si 35 de grade in Campia de Vest si in Lunca Dunarii.
 
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local la munte si in regiunile vestice si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat vor fi conditii de grindina. Temperaturile minime se vor incadra intre 14 si 22 de grade, mai coborate in depresiuni, spre 11 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar spre seara vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in zonele de campie, in special in cele vestice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales dupa-amiaza si seara, cand se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in zonele de deal si munte si pe spatii restranse in rest. Izolat vor fi conditii de grindina.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 36 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 21 de grade, usor mai ridicate in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi in continuare calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara cand vor creste sansele pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 33...34 de grade, iar cea minima de 17...19 grade.
11 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.