Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana sambata in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 11-13 iunie 2015

Vremea pana sambata in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 11-13 iunie 2015

Vremea in tara - joi

Joi vremea se prezinta calda, iar la orele amiezii calduroasa in majoritatea regiunilor din tara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari temporar accentuate mai ales la orele amiezii si la inceputul noptii, cand, local in vestul tarii si in zona montana pe arii restranse in sud-est si izolat in restul zonelor se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Izolat, cantitatile de precipitatii vor fi mai insemnate insa vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 25 de grade Celsius in sudul litoralului si in nordul Moldovei si 33 de grade Celsius, izolat, in jumatatea sudica a tarii. Minimele termice vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiunile intramontane si 22 de grade pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine calduroasa in orele amiezii in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in zona montana, unde, indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii, local vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 de grade in depresiuni, pe litoral si in nordul Moldovei si 33 de grade, local, in Campia de Vest si Campia Romana, iar cele minime se vor incadra intre 13 si 21 de grade, mai coborate in depresiuni, spre 9 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri 

Vremea se va mentine calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie de scurta durata vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in continuare calduroasa, local caniculara dupa-amiaza la campie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului la munte si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat vor fi conditii de grindina.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27...28 de grade pe litoral si in depresiuni si 35 de grade in Campia de Vest si in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 14 si 22 de grade, mai coborate in depresiuni, spre 10 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar conditiile pentru ploaie de scurta durata vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.
10 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.