Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea calda, dar usor instabila. Prognoza meteo 9-11 iunie 2015

Vremea calda, dar usor instabila. Prognoza meteo 9-11 iunie 2015

Vremea in tara - marti

Marti, vremea se prezinta calduroasa in majoritatea zonelor din tara, insa usor instabila. La orele diminetii cerul va fi variabil, dar incepand cu orele amiezii se vor semnala dezvoltari noroase convective care vor fi insotite de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, pe arii restranze in zona montana, dar si in vestul si nord-estul tarii si cu totul izolat in restul teritoriului.
 
Exista posibilitatea sa se inregistreze cantitati de precipitatii care vor depasi 15-20 l/mp si sa cada grindina. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 27 si 33 de grade, usor mai scazute pe litoral, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 7 si 20 de grade. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi calduroasa, temperatura aerului urmand sa urce pana in jurul a 30 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Minima termica va fi de 15...17 grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi calda, dar gradul de instabilitate atmosferica se va accentua. Cerul va fi variabil, insa incepand cu orele amiezii se vor dezvolta norii convectivi si se vor semnala averse si descarcari electrice, la inceput in zona montana, iar spre seara si noaptea, local in jumatatea de sud a tarii, precum si in centru si pe spatii mai restranse in celelalte zone.
 
Ploile vor avea si caracter torential, iar izolat se vor cumula cantitati de apa de peste 25 l/mp si va cadea grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, in special asociat averselor, cand vor fi posibile si vijelii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 33 de grade, iar cele minime intre 8 si 21 de grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi calda, dar gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara cand se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi calda, calduroasa in orele amiezii, in special in Campia de Vest si in Campia Romana. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si la inceputul noptii in zonele de munte si in regiunile vestice unde, pe arii restranse, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 33 de grade, iar cele minime intre 12 si 20 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali pana spre 7 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.
8 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.