Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa pana luni. Prognoza meteo 6-8 iunie 2015

Vreme predominant frumoasa pana luni. Prognoza meteo 6-8 iunie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor in comparatie cu ziua de vineri. Cerul va fi preponderent senin in majoritatea zonelor din tara si doar in sud-vestul tarii si mai ales la orele dupa-amiezii se vor inregistra unele innorari, iar in Muntii Banatului si in regiunea vestica a Carpatilor Meridionali, izolat se vor semnala ploi de scurta durata. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in sud-estul teritoriului. 

Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 23 de grade Celsius in sudul litoralului si 31 de grade Celsius, izolat in vestul tarii. Minimele termice se vor incadra intre 4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19 grade in Dealurile de Vest. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca, devenind calda in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade pe litoral si 32 de grade in vest, iar cele minime se vor situa intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei spre 4 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, cu cer mai mult senin. Ziua, vantul va sufla moderat, iar din orele serii va deveni slab. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

Vremea in tara - luni

Vremea se va mentine predominant frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari seara si noaptea, cand doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe la munte si in extremitatea de sud-est a tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 32 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 19 grade, usor mai coborate in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.
5 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.