Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend. Prognoza meteo 5-7 iunie 2015

Vremea in weekend. Prognoza meteo 5-7 iunie 2015

Vremea in tara - vineri

Vineri, temperaturile diurne vor fi in scadere in comparatie cu intervalul precedent in timp ce gradul de instabilitate atmosferica va scadea. Se vor semnala innorari temporar accentuate, iar mai ales pe parcursul zilei se vor semnala avese ce pot avea caracter torential insotite de descarcari electrice, local in Oltenia, sudul Banatului, Dobrogea si pe arii mai restranse in Muntenia. Izolat, cantitatile de precipitatii vor depasi 25 l/mp si vor fi conditii de grindina. 

In restul tarii cerul va fi variabil, iar ploi de scurta durata vor fi posibile pe arii restranse, mai ales in zonele de munte. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari temporare in estul si sud-estul tarii, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 23 si 30 de grade, iar minimele intre 7 si 17 grade, usor mai coborate in depresiuni, spre 3 grade, dar si usor mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, desi temperaturile vor fi usor mai scazute decat in ziua anterioara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in special la inceputul zilei, cand vor mai fi conditii pentru averse si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima de 14...16 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - sambata 

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor fata de intervalul anterior. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...23 de grade pe litoral si 31 de grade in Campia de Vest; minimele termice se vor incadra in general intre 7 si 17 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi frumoasa, cu cer mai mult senin. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca, devenind calda in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 32 de grade, iar cele minime intre 8 si 19 grade, usor mai scazute in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, cu cer mai mult senin. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.
4 iunie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.