Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa se incalzeasca si va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo 30 mai - 1 iunie 2015

Vremea continua sa se incalzeasca si va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo 30 mai - 1 iunie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata vremea continua sa fie predominant frumoasa iar procesul de incalzire va continua. Astfel, valorile termice se vor situa in limitele normale specifice sfarsitului lunii mai. Cerul va fi senin, cu innorari la orele serii si noaptea in zona montana unde, izolat, se vor semnala ploi slabe. 

Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari la orele dupa-amiezii, in estul si sud-estul Romaniei si in zona montana. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 21 de grade in nordul si centrul tarii si 27 de grade in regiunile sudice. Minimele termice vor fi cuprinse intre 4 si 15 grade, usor mai ridiate pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - sambata

In Bucuresti vremea se va mentine frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Astfel, temperaturile maxime diurne se vor situa in limite normale pentru aceasta data. Cerul va fi preponderent senin, iar vantul va bate de la slab la moderat. Temperatura maxima va fi de 26-27 de grade, iar minima de 11-13 grade. 

Vremea in tara - duminica

La finalul acestei saptamani temperaturile vor continua sa creasca in comparatie cu ziua de sambata, astfel incat valorile termice se vor situa peste normele caracteristice perioadei in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu innorari la orele dupa-amiezei in regiunea nord-vestica si in zona montana, unde local vor cadea averse insotite de descarcari electrice. Vantul va bate slab si moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 30 de grade, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 8 si 19 grade, usor mai scazute in depresiuni. 

Vremea in Bucuresti - duminica

Valorile termice vor continua sa creasca fata de intervalul anterior, astfel incat se vor situa usor peste cele caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

Vremea in tara - luni

Procesul de incalzire va continua, iar vremea va deveni calda in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza cand se vor semnala averse trecator insotite de descarcari electrice pe spatii restranse in zonele montane si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 31 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8 si 19 grade, mai scazute in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru prima decada a lunii iunie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.
29 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.