Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme se raceste si va ramane instabila. Prognoza meteo 26-28 mai 2015

Vreme se raceste si va ramane instabila. Prognoza meteo 26-28 mai 2015

Vremea in tara - marti

Marti, in nordul si centrul tarii dar si in zonele de deal si de munte la orele serii si noaptea in sud-vestul tarii cerul va fi preponderent innorat si se vor semnala ploi ce vor cumula pe spatii restranse 25 l/mp. 

In restul tarii cerul va fi variabil, cu unele innorari care vor aduce ploi de scurta durata insotite de descarcari electrice  si intensificari ale vantului, care se vor semnala preponderent pe spatii restranse la orele amiezei. 

Izolat vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului se va situa sub normele specifice acestei perioade in regiunile din interiorul arcului carpatic, in timp ce in restul regiunilor, desi temperatura va fi in scadere in comparatie cu ziua precedenta, vremea va continua sa fie calda. Astfel, temperaturile maxime ale zilei se vor situa, in general, intre 18 si 28 de grade, iar minimele termice intre 8 si 18 grade. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea se va mentine calda, cu o maxima a temperaturii aerului de 26...27 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla moderat in cursul zilei. Minima termica va fi de 13...15 grade.

Vremea in tara - miercuri

In vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi mai mult noros, pe arii extinse va ploua, iar valorile de temperatura se vor situa sub cele climatologic specifice datei, cu precadere in Campia si Dealurile de Vest, unde vor caracteriza o vreme rece pentru sfarsitul lunii mai.
 
In restul teritoriului, regimul termic se va situa in jurul celui normal, iar innorari si local averse si descarcari electrice vor fi in a doua parte a zilei, dar mai ales noaptea. 

Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi de la 11...12 grade in Dealurile Banatului si Crisanei si 28...29 de grade in Subcarpatii de Curbura si in Baragan; minimele termice se vor incadra intre 5 si 13 grade, mai ridicate pe litoral.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi usor instabila si, indeosebi spre seara si noaptea, vor fi innorari temporare, averse, insotite de fenomene electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Vremea in tara - joi

Valorile termice vor marca o scadere si in est si sud-est si vor caracteriza o vreme racoroasa pentru sfarsitul lunii mai in toata tara. Mai ales ziua, vor fi innorari in majoritatea regiunilor, dar numai izolat va ploua slab in sud, in centru si la munte, apoi cerul se va degaja treptat.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in estul si sud-estul teritoriului, dar trecator si in sud-vest si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi racoroasa pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari, mai ales in cursul zilei, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.
25 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.