Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine calda dar va deveni instabila. Prognoza meteo 22-24 mai 2014

Vremea se mentine calda dar va deveni instabila. Prognoza meteo 22-24 mai 2014

Vremea in tara - vineri

Vineri vremea va fi calda in majoritatea regiunilor din tara, cu temperaturi maxime diurne care se vor situa intre 21 si 31 de grade, in timp ce minimele termice se vor incadra intre 10 si 19 grade, usor mai coborate in depresiunile intracarpatice, spre 6 grade.

In Crisana, Maramures, Banat, si pe arii restranse din Transilvania si Oltenia, mai ales la orele dupa-amiezii si noaptea se vor semnala innorari temporar accentuate si averse insotite de descarcari electrice. Cantitatile de precipitatii vor depasi izolat 10-15 l/mp si va cadea grindina. In restul tarii cerul va fi variabil iar aceste fenomene se vor semnala izolat doar in zona de munte. Vantul va bate slab si moderat, cu intensificari in sud-vestul tarii si pe arii restranse in rest, mai ales in timpul averselor. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat dupa-amiaza si in general slab in restul intervalului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va ramane calda in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 32 de grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 7 si 17 grade. In jumatatea de vest a tarii gradul de instabilitate atmosferica se va accentua treptat.

Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si va cadea grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala izolat.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari seara si noaptea, dar conditiile de averse vor fi reduse. Vantul va sufla in general moderat ziua, iar noaptea va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea va fi in continuare calda, dar si in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in jumatatea de vest a tarii, dar local, mai ales spre seara si noaptea, si in celelalte regiuni.

Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi insemnate si izolat va cadea grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 22 si 31 de grade, iar cele minime se vor situa intre 9 si 18 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate spre seara si noaptea cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.
21 mai 2015




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.