Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda si temperaturi de pana la 31 de grade. Prognoza meteo 21-23 mai 2015

Vreme calda si temperaturi de pana la 31 de grade. Prognoza meteo 21-23 mai 2015

Vremea in tara - joi

Joi vremea continua sa fie calda, insa in regiunea vestica si nord-vestica a tarii instabilitatea atmosferica se va accentua treptat si se vor inregistra dezvoltari noroase, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si local averse. In special la orele serii izolat exista posibilitatea de aparitie a vijeliilor si vor fi conditii de grindina.

In restul tarii cerul va fi variabil, cu unele innorari trecatoare si conditii de ploi de scurta durata, mai ales pe litoral si in zona montana. Temperaturile maxime se vor situa intre 20 de grade Celsius pe litoral si 31-32 de grade Celsius in nordvstul si centrul tarii, iar minimele termice se vor situa, in general intre 7 si 17 grade. 

Vremea in Bucuresti - joi 

Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, indeosebi dupa-amiaza si seara, in regiunile din jumatatea de vest a tarii, unde local se vor semnala averse si descarcari electrice si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat.  
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului, iar la cote mai reduse in sud, sud-vest si la munte, dar si de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade pe litoral si 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 18 grade, mai coborate in depresiuni, pana spre 6 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri 

Vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul, moderat pe parcursul zilei, va slabi in intensitate noaptea. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va ramane calda in cea mai mare parte a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere. Astfel, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, in vestul si sud-vestul teritoriului vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina si izolat se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate.
 
In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii mai restranse, spre seara si pe parcursul noptii in regiunile sudice, nordice si centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21...22 de grade in vest si pe litoral si 31 de grade in sudul extrem, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 18 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate in orele serii si la inceputul noptii, cand vor fi posibile averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14...15 grade.
20 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.