Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine calda. Prognoza meteo 20-22 mai 2015

Vremea se mentine calda. Prognoza meteo 20-22 mai 2015

Vremea in tara - miercuri 

La mijlocul acestei saptamani vremea continua sa fie calda, cu temperaturi diurne maxime ce se vor situa intre 24 si 32 de grade Celsius, usor mai mici doar pe litoralul Marii Negre. In regiunea vestica si nord-vestica a tarii temporar cerul va fi innorat iar local se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Izolat, mai ales in zona Muntilor Apuseni, cantitatile de precipitatii vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. In restul tarii cerul se va mentine variabil, cu unele ploi slabe si de scurta durata cu totul izolat. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari locale. Temperaturile minime ale zilei se vor situa intre 5-7 grade Celsius in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali si 18-19 grade Celsius in Dealurile de Vest. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi calda, cu o maxima termica in jurul a 28 de grade. Cerul va fi variabil, iar in cursul zilei vantul va sufla in general moderat. Temperatura minima va fi de 12...13 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea se va mentine calda, dar in vest si nord-vest instabilitatea atmosferica se va manifesta prin dezvoltari noroase, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si local averse; cu precadere in orele serii izolat vor fi posibile vijelii si vor fi conditii de grindina.
 
In celelalte zone, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si conditii pentru ploi de scurta durata, mai ales pe litoral si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 31 de grade, usor mai mici pe litoral si in delta, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - joi 

Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

Vremea in tara - vineri

Valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada din an, caracterizand o vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Vor fi innorari temporar accentuate, indeosebi dupa-amiaza si seara, in regiunile din jumatatea de vest a tarii, unde local se vor semnala averse si descarcari electrice si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil la senin, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia izolat.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari sustinute in sudul Banatului, iar la cote mai reduse in sud, sud-vest si la munte, dar si de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 31 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 18 grade, mai coborate in depresiuni pana spre 6 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine frumoasa si calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla moderat pe parcursul zilei si va diminua usor in intensitate noaptea. Temperatura maxima va fi de 27...29 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.
19 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.