Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa se incalzeasca. Prognoza meteo 19-21 mai 2015

Vremea continua sa se incalzeasca. Prognoza meteo 19-21 mai 2015

Vremea in tara - marti 

In a doua zi a acestei saptamani vremea continua sa se incalzeasca in majoritatea regiunilor din tara. Astfel, temperaturile maxime diurne la nivelul intregii tari se vor situa intre 20 de grade Celsius pe litoral si 31 de grade Celsius in Banat si Lunca Dunarii. 

Cerul se va prezenta variabil, cu unele innorari la orele dupa-amiezii si seara mai ales in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, unde pe arii restranse se vor semnala ploi insotite de posibile descarcari electrice. La orele noptii ploile insotite de descarcari electrice se vor semnala local si in nord-vestul teritoriului si izolat in restul Romaniei. Vantul va bate de la slab la moderat, cu unele intensificari temporare in sudul si estul tarii, dar si pe parcursul ploilor. Temperaturile minime ale zilei se vor situa intre 7 grade in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali si 19 grade in Dealurile de Vest. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi frumoasa, cu cer variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, mai ridicata decat in ziua precedenta va fi in jur de 29 de grade, iar cea minima de 12...13 grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, mai ales dupa-amiaza si seara, in vest si nord unde, pe spatii restranse, vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului, ploi slabe, de scurta durata, vor fi posibile numai cu totul izolat.
 
Vantul va avea intensificari in sudul Banatului, nordul Moldovei si la munte, iar trecator si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade pe litoral si 31 de grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre 5 grade in depresiuni si in jurul a 18 grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat ziua si in general slab noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 12...13 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil si doar izolat, in vestul si nordul teritoriului, precum si la munte, vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, pe litoral si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 31 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 19 grade, mai coborate in depresiuni pana spre 6 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi frumoasa si calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.
18 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.