Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana luni. Prognoza meteo 16-18 mai 2015

Vremea pana luni. Prognoza meteo 16-18 mai 2015

Vremea in tara - sambata

La inceputul acestui weekend cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare cu caracter accentuat, precipitatii insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului pe parcursul zilei local in Transilvania, jumatatea de sud a Moldovei dar si in zona montana si izolat in rest.
 
La orele serii si noaptea aceste fenomene meteorologice se vor semnala, pe arii restranse, in special in sudul tarii. Izolat vor fi conditii de grindina, iar mai ales in Carpatii Meridionali, Carpatii de Curbura si in Subcarpatii Getici cantitatile de precipitatii vor depasi 15 l/mp. 

Temperaturile maxime ale zilei se vor incadra intre 16 grade Celsius in depresiunile intramontane ale Carpatilor Orientali si 27-28 de grade Celsius in Lunca Dunarii. Minimele termice, se vor situa in general intre 5 si 15 grade. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea, cand vor fi posibile averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Vremea in tara - duminica

In nordul si nord-estul tarii vor fi innorari temporare, dar numai pe arii restranse, se vor semnala ploi slabe de scurta durata. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, instabilitatea atmosferica se va manifesta prin dezvoltari noroase convective, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in Carpatii Meridionali, in Oltenia si Muntenia, cu precadere la deal si izolat in celelalte regiuni.
 
Vor fi conditii de grindina, iar cu totul izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 29 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 4 grade in depresiuni si 16 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporare si, trecator vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.

Vremea in tara - luni

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor si va deveni in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sudice si la munte, unde izolat vor mai fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 15 grade.

Vremea in Bucuresti - luni 

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.
15 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.