Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila in weekend. Prognoza meteo 15-17 mai 2015

Vreme instabila in weekend. Prognoza meteo 15-17 mai 2015

Vremea in tara - vineri

Vineri vremea va continua sa fie preponderent instabila in timp ce cerul va fi temporar noros. Pe parcursul zilei vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe crestele montane dar si in vestul, centrul si sud-estul tarii.
 
De asemenea, intensificari se vor intalni si pe arii restranse in restul regiunilor din tara, iar la orele noptii, aceste fenomene se vor semnala mai ales in jumatatea nordica a Romaniei.Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de precipitatii vor depasi 10-15 l/mp.
 
Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 18 si 27 de grade, in timp ce minimele termice vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si in prima parte a noptii, cand vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 13 grade.

Vremea in tara - sambata

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in cursul zilei local in jumatatea de nord a tarii, si pe arii restranse in rest, iar noaptea mai ales in sud si la munte. Izolat va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp.
 
Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 grade in depresiuni si 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 16 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate spre seara si in prima parte a noptii, cand vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Vremea in tara - duminica

Cerul va prezenta innorari mai accentuate dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Astfel de fenomene se vor semnala local in sud si la munte, pe arii restranse in sud-est si centru, si doar izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 28 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 15 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporare si, trecator vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.
14 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.