Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se strica. Prognoza meteo 14-16 mai 2015

Vremea se strica. Prognoza meteo 14-16 mai 2015

Vremea in tara - joi

Joi, in nordul, vestul si centrul tarii, dar si in zona de munte si in cea submontana vremea va deveni preponderent instabila iar temperaturile diurne vor intra intr-un proces usor de racire. Vor fi innorari temporar accentuate, averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. 

Ploile vor avea si caracter torential iar cantitatile de precipitatii vor depasi local 10-15 l/mp si izolat, cu precadere in Maramures, Transilvania si in zona montana 20-30 l/mp. Pe arii restranse va cadea si grindina. 

In restul zonelor din tara vremea se mentine calda, cerul va fi variabil iar instabilitatea atmosferica se va manifesta local, la orele dupa-amiezii si la inceputul noptii. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 17 grade Celsius, izolat, in nordul si centurl Romaniei si 29-30 de grade Celsius in Lunca Dunarii, iar minimele termice vor fi cuprinse, in general intre 9 si 15 grade Celsius.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, mai accentuate spre seara si la inceputul noptii, cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Vremea in tara - vineri

Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate la inceputul intervalului in regiunile vestice, apoi mai ales in jumatatea de nord a tarii. Indeosebi dupa-amiaza si in prima parte a noptii, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in vestul, nord-vestul si centrul tarii, precum si in zonele de deal si de munte si pe arii mai restranse in restul teritoriului. 

Izolat va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in Dealurile de Vest si in depresiuni si 27 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri 

Vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 13 grade.

Vremea in tara - sambata 

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, in cursul zilei in jumatatea de nord a tarii, iar noaptea mai ales in sud si la munte. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Maramures, Transilvania si nordul Moldovei si local in rest.
 
Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si izolat vor fi posibile caderi de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17...18 grade in depresiuni si, izolat, in Moldova si 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 16 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate spre seara si noaptea, cand vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.
13 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.