Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Miercuri, vreme calda, de joi de raceste. Prognoza meteo 13-15 mai 2015

Miercuri, vreme calda, de joi de raceste. Prognoza meteo 13-15 mai 2015

Vremea in tara - miercuri

Miercuri, procesul de incalzire a continua iar vremea va deveni mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data calendaristica. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 20 si 28 de grade. La orele dupa-amiezii cerul va fi variabil, cu unele innorari trecatoare si doar seara in regiunea nordica extrema si in zona Muntilor Apuseni se vor forma pe cer dezvoltari noroase convective, insa doar izolat ploi de scurta durata si slabe cantitativ. 

La orele noptii, innorarile vor deveni accentuate in vestul si nord-vestul tarii, unde se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si posibil grindina. Temperaturile minime se vor incadra intre 5 si 15 grade. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Miercuri, vremea va deveni usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 10...12 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - joi

Joi, in regiunile din vestul, centrul si nordul tarii si zonele montane si submontane vremea va deveni in general instabila, iar valorile termice vor marca o scadere.

Vor fi innorari temporar accentuate, averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului; ploile vor avea si caracter torential, cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat va cadea grindina. In restul teritoriului vremea va fi in continuare calda, cerul va fi variabil, iar instabilitatea atmosferica se va manifesta spre seara si la inceputul noptii, dar numai pe arii restranse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, mai ridicate in sud si in sud-est, pana la 29...30 de grade in Lunca Dunarii; minimele termice se vor incadra intre 7 si 15 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi usor instabila si se va mentine mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si, mai ales dupa-amiaza si seara, se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Vremea in tara - vineri

In vestul, nordul si centrul tarii, precum si in zonele de munte, vremea va fi in general instabila, iar valorile termice se vor mentine apropiate de cele specifice acestei perioade. Vor fi innorari temporar accentuate si local averse si descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina si pentru cantitati de apa mai insemnate.
 
In restul teritoriului, cerul va fi variabil, fenomenele specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala izolat, iar regimul termic va continua sa caracterizeze o vreme calda pentru aceasta data. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 16 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va continua sa fie calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara, cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.
12 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.