Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa si calda. Prognoza meteo 12-14 mai 2015

Vreme frumoasa si calda. Prognoza meteo 12-14 mai 2015

Vremea in tara - marti

In a doua zi a acestei saptamani vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la orele dupa-amiezii si seara, cand izolat, mai ales in sud-estul Romaniei si la munte se vor semnala averse slabe cantativ si de scurta durata.
 
La orele noptii nebulozitatea va deveni treptat accentuata in regiunea de nord si nord-vest a tarii. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in sud-estul teritoriului si in zona montana. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 18 si 24 de grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in cursul zilei, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 9...12 grade.

Vremea in tara - miercuri 

Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala ploi slabe, de scurta durata si posibil descarcari electrice, dupa-amiaza si seara, izolat, in special in nord si la munte, iar noaptea pe arii restranse in vest si nord-vest.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 si 16 grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri 

Valorile termice vor fi in crestere, astfel ca vremea va deveni usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice vor marca o scadere in regiunile nordice si centrale, apropiindu-se de normalul perioadei, in timp ce in restul teritoriului, regimul termic se va mentine usor mai ridicat decat cel obisnuit pentru aceasta data.
 
Cerul va avea innorari si temporar vor fi averse si descarcari electrice in zonele deluroase si montane si pe arii mai restranse in rest. Vor fi conditii de grindina si pentru cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar si de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 16 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi usor instabila si se va mentine mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si, mai ales dupa-amiaza si seara, se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.
11 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.