Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme relativ frumoasa in weekend. Prognoza meteo 9-11 mai 2015

Vreme relativ frumoasa in weekend. Prognoza meteo 9-11 mai 2015

Vremea in tara - sambata

Vremea continua sa fie preponderent frumoasa si sambata. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunea sud-vestica a Romaniei si in zona de munte, unde local se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice. In restul teritoriului, cu totul izolat, vor cadea averse slabe, mai ales dupa-amiaza si noaptea. 

Vantul va bate slab si moderat. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 18-19 grade Celsius pe litoralul Marii negre, nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 26 de grade Celsius in regiunea vestica a tarii. Minimele termice se vor situa intre 4 si 14 grade. 

Vremea in Bucuresti - sambata

La Bucuresti, sambata, vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

Vremea in tara - duminica

Duminica, in jumatatea de vest a tarii, precum si in zonele montane, vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si noaptea, cand fenomenele asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala local in Muntenia, pe arii restranse, mai ales la deal, in Moldova si, posibil, in Dobrogea. Izolat se pot cumula cantitati de apa mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 13 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade, iar cea minima de 10...11 grade, usor mai scazuta la periferie.

Vremea in tara - luni

Vremea va fi in general instabila si se va raci. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in nordul si centrul tarii, precum si in zonele montane, iar dupa-amiaza si noaptea si in sud si est, unde se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat pot fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 24 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade.

Vremea in Bucuresti - luni 

Vremea va deveni instabila si se va raci fata de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate si mai ales dupa-amiaza si noaptea se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 8...10 grade.
8 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.