Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend. Prognoza meteo 8-10 mai 2015

Vremea in weekend. Prognoza meteo 8-10 mai 2015

Vremea in tara - vineri 

Vineri vremea va fi preponderent frumoasa, cerul va fi variabil, insa la orele dupa-amiezii si la orele noptii in sudul Romaniei si in Carpatii Orientali si Meridionali se vor semnala innorari temporare iar pe arii restranse vor fi posibile ploi si descarcari electrice. 

Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea estica a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade. Izolat, in zonele joase din tara, vor fi condii de ceata. 

Vremea in Bucuresti - vineri 

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in partea a doua a zilei, cand vor fi conditii pentru averse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in special dupa-amiaza si in prima parte a noptii in regiunile sudice si sud-vestice, precum si la munte, unde pe arii restranse se vor semnala averse si posibil descarcari electrice.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 26 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

Vremea in tara - duminica

In regiunile vestice, nord-vestice si centrale, dar si in zonele montane vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente dupa-amiaza si in prima parte a noptii, iar izolat se pot cumula cantitati de apa mai insemnate. 

In restul teritoriului cerul va fi variabil, manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala doar cu caracter izolat, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar cele minime intre 5 si 12 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade, iar cea minima de 10...11 grade, usor mai scazuta la periferie.
7 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.