Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste si devine instabila. Prognoza meteo 7-9 mai 2015

Vremea se raceste si devine instabila. Prognoza meteo 7-9 mai 2015

Vremea in tara - joi 

Joi vremea va deveni instabila si se va inregistra o racire fata de ziua precedenta. Pe parcursul zilei instabilitatea atmosferica va fi accentuata mai ales in centrul, sudul si estul tarii. Cerul va fi noros cu innorari temporar accentuate si se vor semnala averse cu caracter torential insotite de frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, care vor lua aspect de vijelie in Transilvania, Muntenia, Moldova si Dobrogea, local in Oltenia si pe arii extranse in celelalte zone din tara. Se vor semnala si caderi de grindina iar cantitatile de precipitatii vor depasi local 15-20 l/mp si izolat 30-40 l/mp.

La orele noptii cerul va fi variabil iar ploile slabe vor fi pe spatii mici in sudul tarii. Temperaturile maxime vor se vor situa in general intre 17 si 26 grade, iar minimele vor fi cuprinse 4 si 14 grade. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general instabila si se va raci fata de intervalul anterior. Ziua si in primele ore ale noptii, temporar, vor fi innorari accentuate, averse, moderate cantitativ, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, apoi cerul va deveni variabil. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar minima va fi de 11...13 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va deveni in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar innorari temporare si pe arii restranse ploi slabe vor fi, mai ales dupa-amiaza si seara, in zona Carpatilor Orientali si in regiunile estice si sud-estice, unde si vantul va avea usoare intensificari. Temperaturile maxime se vor situa intre 18 grade in depresiuni si 26 de grade in Oltenia si sudul Banatului. Minimele termice vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade. Izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si trecator conditii de ploaie slaba, ziua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in partea de sud-vest a tarii si la munte, unde pe arii restranse se vor semnala averse, slabe cantitativ, iar la inceputul zilei si in regiunile estice, dar numai izolat si trecator vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in prima parte a intervalului in regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 26 de grade, iar cele minime intre 3 si 14 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi in general frumoasa si apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.
6 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.