Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana vineri. Prognoza meteo 6-8 mai 2015

Vremea pana vineri. Prognoza meteo 6-8 mai 2015

Vremea in tara - miercuri

Miercuri, valorile termice continua sa creasca in majoritatea regiunilor din tara. Astfel, vremea va fi calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta data calendaristica in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime diurne se vor situa intre 22 si 33 de grade, usor mai scazute pe litoralul Marii Negre, unde mercurul din termometre va indica 17 grade. Minimele termice vor fi cuprinse intre 10 si 18 grade.  

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil iar izolat se vor semnala averse de scurta durata, mai ales in zona montana. Seara si la orele noptii instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, mai ales in vestul, centrul si nordul tarii si in zona montana.
 
Vor fi innorari, ploi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Oltenia, regiunea nordica a Moldovei si izolat in restul regiunilor din tara. Pe arii restranse cantitatile de precipitatii vor depasi 15-20 l/mp si vor fi conditii de grindina. 

Vremea in Bucuresti - miercuri 

Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si mai ales spre sfarsitul noptii, cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 28 de grade, iar cea minima de 14...15 grade.

Vremea in tara - joi 

Vremea va fi instabila si se va raci fata de intervalul anterior, astfel incat valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei. In sudul, centrul si estul tarii, precum si in zonele montane aferente vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Astfel de fenomene vor fi mai frecvente pe parcursul zilei. Local cantitatile de apa vor fi mai insemnate si izolat vor fi caderi de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar pe spatii restranse ploi slabe. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 18 si 25 de grade, iar cele minime intre 5 si 14 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va deveni instabila si se va raci fata de intervalul anterior. Cerul va avea innorari, mai accentuate dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar minima va fi de 11...13 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va deveni in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar innorari si pe arii restranse ploi slabe vor mai fi in cursul zilei in zona de munte si in regiunile estice si sud-estice, unde si vantul va avea usoare intensificari.
 
Temperaturile maxime se vor situa intre 14 grade pe litoral si 26 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 13 grade. Izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - vineri

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, cand vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 11 grade.
5 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.