Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 28 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana joi. Prognoza meteo 5-7 mai 2015

Vremea pana joi. Prognoza meteo 5-7 mai 2015

Vremea in tara - marti

Marti, in a doua zi a acestei saptamani, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica, mai ales in vestul tarii. Temperaturile diurne maxime se vor incadra intre 17 grade Celsius pe litoralul Marii Negre si 30 de grade in Banat. Minimele termice vor fi cuprinse intre 8 grade Celsius in depresiunile Carpatilor Orientali si 18-19 grade Celsius in Dealurile de Vest. 

Cerul va fi variabil, cu unele innorari, fiind posibile averse insotite de descarcari electrice la orele amiezii si la inceputul noptii, local in zona montana si submontana si izolat in restul regiunilor din tara. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari trecatoare la munte, in Dobrogea si in timpul averselor. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va deveni calda pentru aceasta perioada, cu o maxima termica de 26...27 de grade si o minima de 13...14 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea in tara - miercuri

Valorile termice vor continua sa creasca usor in cea mai mare parte a tarii si vor caracteriza o vreme calda, chiar deosebit de calda pentru prima decada a lunii mai in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 33 de grade, mai scazute pe litoral unde vor fi in jur de 17 grade, iar minimele termice se vor situa intre 10 si 18 grade.
 
In cursul zilei va predomina o vreme frumoasa, cu cer variabil si doar izolat ploi de scurta durata, in special in zonele de munte. Seara si noaptea instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea regiunilor. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, posibil cu aspect de vijelie in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Oltenia, nordul Moldovei si izolat in celelalte regiuni. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi importante si va cadea grindina.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi predominant frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre dimineata cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi instabila si va marca un proces de racire fata de intervalul anterior, astfel incat valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei. In sudul, centrul si estul tarii, precum si in zonele montane aferente vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Astfel de fenomene vor fi mai frecvente pe parcursul zilei, local se pot cumula cantitati de apa mai insemnate si izolat pot fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar pe spatii restranse ploi slabe, in primele ore ale intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 18 si 24 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va deveni instabila si se va raci fata de intervalul anterior. Cerul va avea innorari, mai accentuate dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar minima va fi de 10...12 grade.
4 mai 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.