Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea de 1 mai si in weekend. Prognoza meteo 1-3 mai 2015

Vremea de 1 mai si in weekend. Prognoza meteo 1-3 mai 2015

Vremea de 1 mai in tara 

Vineri, vremea va intra intr-un proces de incalzire in majoritatea regiunilor din tara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari pe parcursul zilei in estul tarii si in zonele de deal si de munte, unde pe arii restranse se pot semnala ploi slabe de scurta durata.

De la orele amiezii si pe parcursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde pe arii extinse se vor semnala averse, izolat insemnate cantitativ. Tot izolat vor fi si descarcari electrice si conditii de grindina.
 
Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana si in regiunea de nord-vest a Romaniei. Temperaturile maxime diurne se vor situa intre 17 grade Celsius in depresiunile intramontane si pe litoral si 24 de grade Celsius in sud-estul tarii. Minimele termice vor fi cuprinse intre 4 si 13 grade. 

Vremea de 1 mai in Bucuresti 

Vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 9...11 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice pe arii extinse, indeosebi ziua, in vestul, centrul si nordul teritoriului, precum si in zona montana, iar in celelalte regiuni astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii. Izolat, cu precadere la deal si la munte, cantitatile de apa vor fi mai insemnate.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in estul Transilvaniei si 19..20 grade, local, in regiunile extracarpatice. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 6 si 12 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara cand se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 9 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va incalzi si se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in est si in zona de munte, iar dupa-amiaza si noaptea si in vest si nord-vest, unde insa doar pe arii restranse vor fi averse slabe. Vantul va prezenta unele intensificari in cursul zilei la munte, in est si in extremitatea de sud-vest a teritoriului.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15...16 grade in Transilvania si nordul Moldovei si 23...24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 1 si 11 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 9...10 grade.
30 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.