Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana sambata. Prognoza meteo 30 aprilie-2 mai 2015

Vremea pana sambata. Prognoza meteo 30 aprilie-2 mai 2015

Vremea in tara - joi

Joi, vremea incepe sa se amelioreze sub aspectul precipitatiilor in timp ce temperaturile diurne vor marca o crestere in vestul, nordul si centrul tarii insa la nivelul intregii tari acestea vor fi usor mai coborate decat normele climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros iar in special dupa-amiaza si la orele serii se vor semnala averse slabe sub forma de ploaie, local in zona montana, Transilvania si zona deluroasa din Oltenia si Muntenia.

In restul tarii ploile vor fi de scurta durata si se vor semnala izolat. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari ziua in regiunea Moldovei, estul Munteniei si in Dobrogea. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 14 si 21 de grade iar minimele vor fi cuprinse intre 4 si 13 grade. 

Vremea in Bucuresti - joi

Valorile termice diurne vor fi in continuare usor mai coborate decat cele normale pentru acesta data. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 8...10 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi in general normala sub aspect termic in cea mai mare parte a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in zonele de munte si in cele estice, unde pe spatii restranse se vor semnala ploi slabe, de scurta durata. Insa, incepand din orele amiezii si mai ales pe parcursul noptii, nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, unde pe arii din ce in ce mai extinse vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice si izolat mai insemnate cantitativ. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in Delta Dunarii si estul Transilvaniei si 25 de grade in extremitatea sudica a Munteniei si Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri 

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice pe arii extinse, indeosebi ziua, in vestul, nordul si centrul teritoriului, precum si in zona montana, in timp ce, in restul tarii astfel de fenomene isi vor face aparitia pe spatii mai restranse, mai ales spre seara si in cursul noptii. Izolat, cu precadere la deal si la munte, se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in prima parte a intervalului in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 grade in estul Transilvaniei si 24 de grade in extremitatea sudica a Olteniei si a Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 13 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi normala din punct de vedere termic si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara cand se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 11 grade.
29 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.