Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea de 1 Mai. Prognoza meteo 29 aprilie - 1 mai 2015

Vremea de 1 Mai. Prognoza meteo 29 aprilie - 1 mai 2015

Vremea in tara - miercuri

Miercuri, vremea continua sa se raceasca, in special in zonele din vestul, nordul si centrul tarii, unde temperaturile diurne se vor situa sub mediile climatologice pentru aceasta perioada. Cerul va fi preponderent innorat si va ploua in aproape toate regiunile din tara. Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15-20 l/mp.

Totusi, in Oltenia cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala doar pe arii izolate. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari locale, in special in sudul si estul tarii dar si in zona montana. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 9 si 18 grade, usor mai ridicate in Muntenia si vestul Dobrogei, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Cerul va avea innorari si temporar va ploua, iar vantul va avea intensificari mai ales in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima de 7...8 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si centrul tarii, unde izolat va mai ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in Moldova, estul Munteniei si Dobrogea. 

Temperatura aerului, in crestere fata de ziua precedenta in regiunile vestice, norcice si centrale, va avea maxime cuprinse, in general, intre 14 si 19 grade si minime intre 1 si 11 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va temporar noros, dar conditiile de ploaie slaba vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 8...10 grade.

Vremea in tara - vineri

In regiunile vestice, nordice si centrale, cerul va avea innorari si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, va ploua pe arii relativ extinse. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe spatii restranse. Ploile vor fi mai ales sub forma de aversa, iar izolat vor fi insotite de descarcari electrice. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta in regiunile sudice si sud-estice, vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 11 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros, iar in doua parte a intervalului vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 8...9 grade.
28 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.