Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste si va deveni instabila. Prognoza meteo 28-30 aprilie 2015

Vremea se raceste si va deveni instabila. Prognoza meteo 28-30 aprilie 2015

Vremea in tara - marti 

Marti, vremea va deveni in general instabila. Pe cer se vor semnala innorari temporar accentuate, la primele ore ale zilei in sud-vestul tarii iar mai apoi si in restul regiunilor.

Se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie pe arii extinse in vestul, centrul si nordul tarii, dar si in zonele de deal si de munte, unde cantitatile de precipitatii vor depasi local 20 l/mp si izolat 30-40 l/mp.
 
In restul tarii ploile vor aparea local spre seara si la orele noptii. Preponderent vor fi averse insotite de descarcari electrice si exista posibilitatea ca izolat sa cada si grindina. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari temporare in majoritatea regiunilor, cu viteze care la rafala vor depasi 50 km/h, in special in sudul si estul tarii dar si in zona montana.
 
Temperaturile maxime vor fi in scadere usoara in comparatie cu ziua de luni in majoritatea regiunilor din tara. Astfel, maximele zilei se vor situa intre 15- 16 grade pe litoral si 24-25 de grade in regiunea sudica a Munteniei. Minimele termice se vor incadra intre 7 si 12 grade. 

Vremea in Bucuresti - marti 

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales in cursul zilei. Temperatura maxima, usor mai scazuta decat in zilele precedente, va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 9...11 grade.

Vremea in tara - miercuri

Valorile de temperatura vor continua sa scada, mai accentuat in regiunile vestice, nordice si centrale, unde vremea va deveni rece pentru aceasta perioada din an. Cerul va avea innorari, va ploua in majoritatea zonelor, iar pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp.
 
Exceptie va face Oltenia, unde cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Vantul va avea intensificari locale, mai ales in sudul si in estul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 18 grade, usor mai ridicate in Muntenia si vestul Dobrogei, iar cele minime se vor incadra intre 0 si 8 grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri 

Cerul va avea innorari si temporar va ploua, iar vantul va avea intensificari mai ales in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima de 7...8 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si centrul tarii, unde izolat va mai ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in Moldova, estul Munteniei si Dobrogea.
 
Temperatura aerului, in crestere fata de ziua precedenta in regiunile vestice, nordice si centrale, va avea maxime cuprinse, in general, intre 14 si 19 grade si minime intre 1 si 11 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va temporar noros, dar conditiile de ploaie slaba vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 8...10 grade.
27 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.