Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea frumoasa si calda in weekend. Prognoza meteo 24-26 aprilie 2015

Vremea frumoasa si calda in weekend. Prognoza meteo 24-26 aprilie 2015

Vremea in tara - vineri 

Vineri, vremea se va prezenta predominant frumoasa iar temperaturile diurne vor continua sa creasca, situandu-se usor peste mediile climatologice specifice acestei date calendaristice. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari se vor situa intre 14 grade pe litoral si 24 de grade in Crisana si Banat.
 
Cerul va fi variabil si senin, exceptie facand regiunile vestice si sud-vestice ale tarii, unde seara si la orele noptii pe cer isi vor face aparitia nori si se vor semnala averse slabe. In celelalte zone din tara, cu totul izolat, se vor semnala ploi slabe cu caracter trecator. Vantul va bate slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general intre 1 si 10 grade, iar pe arii restranse, mai ales in depresiuni, se va produce bruma. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca fata de ziua anterioara, devenind usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in general frumoasa si calda pentru ultima decada a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales dupa-amiaza, cand local in zona de munte, pe arii restranse in vestul si nordul teritoriului si izolat in rest, vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 24 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 11 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara, cand vor fi trecator conditii de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 8...9 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada, dar va fi si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales dupa-amiaza si noaptea, cand local in jumatatea de vest si la munte si pe arii mai restranse in rest vor fi averse slabe si descarcari electrice.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral si pe crestele Carpatilor Orientali. Temperaturile maxime se vor situa intre 19 si 25 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade.

Vremea in tara - duminica

Valorile termice vor ramane mai ridicate decat mediile climatologice specifice perioadei, astfel ca temperatura maxima va fi de 23...24 de grade, iar cea minima de 10...11 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca spre 9 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
23 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.