Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 23 - 25 aprilie 2015

Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 23 - 25 aprilie 2015

Vremea in tara - joi

Joi, vremea va intra intr-un proces de incazire in toate regiunile din tara. Astfel, temperaturile se vor situa in limitele normale specifice acestei perioade iar vremea va fi frumoasa. In estul tarii cerul va fi variabil pe parcursul zilei iar in restul regiunilor va fi mai mult senin. Vantul va bate slab si moderat.
 
Valorile termice maxime ale zilei se vor situa intre 11-12 grade Celsius pe litoral si 19-20 de grade Celsius in vestul tarii. Minimele termice vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali, spre -4 grade. Izolat, la orele noptii, se va produce bruma. 

Vremea in Bucuresti - joi 

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi, astfel incat regimul termic se va incadra in limite normale pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 3...5 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca, situandu-se usor peste cele climatologic normale pentru aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Cerul, mai mult senin in prima parte a zilei, se va innora treptat spre seara si in cursul noptii in vestul si sud-vestul teritoriului, unde pe arii restranse vor fi averse slabe.
 
In restul teritoriului doar cu totul izolat, dupa-amiaza, vor fi ploi slabe, trecatoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade pe litoral si 23...24 de grade, izolat, in zonele de campie si podis. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 1 si 11 grade si pe arii restranse, indeosebi in depresiuni, se va produce bruma.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca fata de ziua anterioara, devenind usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine in general frumoasa si calda pentru ultima decada a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales dupa-amiaza, cand local in zona de munte, pe arii restranse in sud-vestul si nordul teritoriului si izolat in rest, vor fi averse slabe si descarcari electrice.
 
Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade pe litoral si 24 de grade, izolat, in est si sud-est, iar cele minime se vor incadra intre 2 si 12 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade si cea minima va fi de 8...9 grade.
22 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.