Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Miercuri vreme rece, de joi se incalzeste. Prognoza meteo 22-24 aprilie 2015

Miercuri vreme rece, de joi se incalzeste. Prognoza meteo 22-24 aprilie 2015

Vremea in tara - miercuri

La mijlocul acestei saptamani vremea continua sa fie rece pentru ultima decada a lunii aprilie in majoritatea zonelor din tara. Cerul va fi variabil, temporar noros pe parcursul zilei, cand vor cadea precipitatii sub forma de ploaie in jumatatea estica a teritoriului si izolat in rest. 

In regiunea montana precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va bate slab si moderat, avand unele intensificari in prima parte a zilei, pe crestele montane si in sud-vestul si estul tarii. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 8 grade Celsius in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali si 17 grade in sud-vestul teritoriului. Minimele termice vor fi cuprinse intre -6 si 5 grade. La orele noptii, pe arii restranse se va produce bruma. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data, cu o maxima in jurul valorii de 13 grade si o minima de 2...4 grade. Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul zilei, cand va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi in toate regiunile, astfel ca regimul termic se va situa in limitele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-estul tarii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -5 grade. Noaptea, indeosebi in zonele depresionare, izolat se va forma bruma.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi, astfel ca regimul termic se va incadra in limite normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari la inceputul zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 4...6 grade, usor mai scazuta la periferia orasului.

Vremea in tara - vineri

Vremea va continua sa se incalzeasca in toate regiunile si va deveni usor mai calda decat in mod normal in cea mai mare parte a tarii, cu maxime cuprinse 16 si 24 de grade, izolat mai scazute in Delta Dunarii. Cerul, variabil in prima parte a zilei, se va innora treptat dupa-amiaza si noaptea in majoritatea zonelor incepand din regiunile vestice si va ploua, local in jumatatea de vest a tarii si pe arii restranse in restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, iar pe crestele cele mai inalte, in a doua parte a intervalului, trecator, se pot semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile minime se vor situa intre 2 si 12 grade, usor mai mici in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va continua sa se incalzeasca si va deveni usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, dar se va innora treptat in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade.
21 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.