Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa fie rece. Prognoza meteo 21-23 aprilie 2015

Vremea continua sa fie rece. Prognoza meteo 21-23 aprilie 2015

Vremea marti in tara

In a doua zi a acestei saptamani vremea continua sa fie rece pentru ultima decada a acestei luni in majoritatea regiunilor din tara. Cerul va fi temporar noros iar in jumatatea estica a tarii si pe spatii mai restranse in rest vor cadea precipitatii sub forma de ploaie. In zona montana inalta se vor inregistra precipitatii preponderent sub forma de lapovita si ninsoare.
 
Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari pe parcursul zilei in majoritatea regiunilor din tara, in timp ce pe crestele montane, la vijelie, vantul va depasi viteze de 80-90 km/h. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari se vor situa intre 7 grade in regiunea nordica a Moldovei si in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei si 17 grade Celsius in Oltenia. Minimele termice vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade. Noaptea, pe spatii restranse in nordul si centrul tarii se va semnala bruma. 

Vremea marti in Bucuresti

Vremea va fi rece. Cerul va avea innorari si temporar va ploua slab, iar ziua vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima de 3...5 grade.

Vremea miercuri in tara

Vremea va fi in continuare rece pentru aceasta data, in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul zilei, cand va ploua slab in jumatatea de est a tarii si doar posibil izolat in rest. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului, la munte, in sud-vestul si estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiuni si 17 grade in sud-vest, iar cele minime se vor situa intre -6 si 5 grade. Noaptea, pe arii restranse se va produce bruma.

Vremea miercuri in Bucuresti

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data, cu o maxima in jurul valorii de 13 grade si o minima de 2...4 grade. Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul zilei, cand va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea joi in tara

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi in toate regiunile, astfel ca regimul termic se va situa in limitele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-estul tarii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -5 grade. Noaptea, indeosebi in zonele depresionare, izolat se va forma bruma.

Vremea joi in Bucuresti 

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi, astfel ca regimul termic se va incadra in limite normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari la inceputul zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 4...6 grade, usor mai scazuta la periferia orasului.
20 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.