Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste usor in weekend.
Prognoza meteo 17-19 aprilie

Vremea se raceste usor in weekend.
Prognoza meteo 17-19 aprilie

Vremea in tara - vineri 

Temperaturile se vor mentine mult mai ridicate fata de normalul termic al acestei perioade insa spre sfarsitul zilei vremea va deveni instabila. Cerul va fi variabil, iar treptat, incepand cu orele serii, innorarile vor cuprinde regiunile vestice, nordice si centrale unde pe arii extinse se vor semnala ploi si descarcari electrice. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat si doar spre sfarsitul noptii. Pe crestele inalte ale Carpatilor Orientali se vor inregistra precipitatii mixte. Vantul va prezenta intensificari majore in aproximativ toata tara cu viteze mai mari in zona inalta de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade Celsius iar cele minime intre 7 si 14.

Vremea in Bucuresti - vineri

In capitala vremea va fi calda, temperatura maxima fiind in jur de 26 grade Celsius iar minima cuprinsa intre 11 si 12 grade. Vantul va suferi intensificari iar cerul va fi variabil.

Vremea in tara - sambata

Incepand de sambata vremea se va raci mai accentuat in jumatatea nordica a tarii unde valorile termice se vor situa sub normalul termic al acestei perioade.  In cursul zilei vor fi innorari si va ploua pe arii extinse. Ploile vor fi mai ales sub forma de aversa, iar izolat se vor semnala descarcari electrice si cantitati de apa mai insemnate. Exceptie vor face Oltenia, vestul Munteniei si extremitatea nord-vestica a tarii, unde aceste fenomene se vor semnala doar izolat. Spre seara si noaptea, in sudul si sud-estul teritoriului nebulozitatea va persista si local va ploua, iar in rest, cerul se va degaja treptat. La munte, indeosebi la peste 1500 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Mai ales in cursul zilei, vantul va prezenta intensificari in cea mai mare parte a tarii, cu viteze ce vor depasi 60 km/h in sud, in centru si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 21 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 8 grade, usor mai scazute in depresiuni. Spre dimineata, izolat, in regiunile nordice si centrale vor fi conditii de producere a brumei.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va raci, dar valorile termice vor fi cele normale pentru aceasta data. Astfel, temperatura maxima va fi de 17-18 grade, iar cea minima, de 6-7 grade. Cerul va avea innorari, temporar va ploua si vor fi posibile descarcarile electrice. Vantul va avea intensificari cu precadere in cursul zilei, cu viteze ce pot depasi 60 km/h, dar noaptea va slabi in intensitate. 

Vremea in tara - duminica

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar va continua sa se raceasca, valorile termice devenind usor mai scazute decat cele normale si in regiunile sudice. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 17 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade. Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, ziua cu totul izolat in sudul, centrul si estul tarii, iar noaptea, pe arii restranse in regiunile nordice. La munte precipitatiile vor fi mixte, iar noaptea, in nordul Carpatilor Orientali vor predomina ninsorile. Vantul va prezenta intensificari locale, indeosebi in cursul zilei. La sfarsitul intervalului, izolat, in centrul tarii si in Subcarpatii Getici vor fi conditii de producere a brumei. 

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar valorile termice vor fi usor mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada. Temperatura maxima va fi de 15-16 grade, iar cea minima de 2-4 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului, cand mai este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. 

17 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.