Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana vineri. Prognoza meteo 15-17 aprilie 2015

Vremea pana vineri. Prognoza meteo 15-17 aprilie 2015

Vremea in tara la noapte

Vremea va instabila cu posibile ploi slabe in nordul tarii.  Vantul va sufla slab pana la moderat, doar pe crestele montale este posibil sa inregistreze unele intensificari. Temperaturile minime vor fi in crestere fata de noaptea precedenta si se vor incadra intre 0 si 9 grade Celsius.

Vremea in Bucuresti la noapte 

Cerul va fi variabil, mai mult senin in prima parte a nopții, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 6-7 grade, usor mai scazutã in zona periferica.

Vremea in tara joi

Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind mai calda decat in mod normal la aceasta data in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice, mai ales seara si noaptea in nordul extrem al tarii. Vantul va avea intensificari temporare la munte, iar in cursul zilei, trecator si la cote mai reduse si in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 26 de grade, usor mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor incadra in general intre 4 si 12 grade.

Vremea in Bucuresti joi

Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Maxima termica va fi de 23-24 de grade, iar minima de 7-9 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar trecator, pe parcursul zilei, vantul va avea uaoare intensificari.

Vremea in tara vineri

Vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data, dar va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate spre seara si mai ales in cursul noptii la inceput in nord-vest, apoi si in vest, centru, nord si nord-est, unde pe arii relativ extinse se vor semnala averse, izolat insemnate cantitativ, insotite de descarcari electrice. In restul teritoriului, astfel de fenomene isi pot face aparitia pe spatii restranse, spre sfarsitul intervalului. Spre dimineata, pe crestele inalte ale Carpatilor Orientali se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va prezenta intensificari temporare in majoritatea regiunilor, dar cu viteze mai mari in zona inalta de munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 si 14 grade. 

Vremea in Bucuresti vineri 

Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada, cu o temperatura maxima in jurul valorii de 26 de grade si o minima de 11-12 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va avea intensificari temporare, indeosebi pe parcursul zilei. 

15 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.