Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Soare de Sarbatorile Pascale. Prognoza meteo 11-13 aprilie 2015

Soare de Sarbatorile Pascale. Prognoza meteo 11-13 aprilie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata, vremea va continua sa se incalzeasca in toata tara. Astfel, pe timpul zilei, temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul termic pentru a doua decada a lunii aprilie. Temperaturile maxime se vor situa intre 14 grade in Delta Dunarii si 22 de grade in Dealurile de Vest iar minimele intre -1 si 11 grade Celsius, mai scazute in zonele depresionare si in Carpatii Orientali unde temperatura va atinge si -5 grade Celsius. Cerul va fi senin, doar spre sfarsitul intervalului vizat in centrul tarii si Subcarpatii Getici se va produce bruma.

Vremea in Bucuresti - sambata 

In Bucuresti, temperaturile se vor mentine ridicate si vremea foarte placuta. Vantul va sufla slab iar cerul va fi senin. Temperatura maxima se va situa in jurul a 21 de grade Celsius iar cea minima intre 4 si 6 grade Celsius, mai scazuta in zona preoraseneasca, unde se va inregistra 1 grad Celsius.

Vremea in tara - duminica

Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calda pentru acesta perioada a anului, la intregul tarii. Pe timpul zilei, cerul va fi variabil in regiunile vestice si sud-vestice, iar noaptea in partea nordica vor fi conditii de ploi slabe si de scurta durata. Temperaturile maxime se vor situa intre 16 si 24 de grade Celsius iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai joase in depresiunile din estul Transilvania. Izolat se va forma bruma, iar in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - duminica 

Si duminica vremea in Bucuresti va fi extrem de frumoasa, cu cer senin. Temperatura maxima va fi de 21-22 de grade  iar cea minima de 6-8 grade, in zona preoraseneasca situandu-se in jurul valorii de 4 grade. 

Vremea in tara - luni

In vestul, centrul si nordul tarii pe timpul zilei se va inregistra o scadere usoara a valorilor termice iar cerul va prezenta innorari accentuate mai ales pe timpul serii si al noptii. Local se pot semnala averse insotite de descarcari electrice. Restul teritoriului isi va mentine vremea calda, insa spre finalul zilei de luni si aici vor putea sa apara innorari treptate si ploi pe arii retranse. La munte, la peste 1800 m altutidine, va fulgui. Temperaturile maxime se vor situa intre 14 si 24 de grade iar cele minime intre 3 si 11 grade Celsius.

Vremea in Bucuresti - luni

Si in a doua zi de Pasti vremea va fi frumoasa in capitala, cu o temperatura maxima situata in jurul valorii de 22 grade Celsius. Spre seara, cerul va fi variabil iar spre marti dimineata vor fi conditii de ploaie. Temperatura minima va fi cuprinsa intre 6 si 8 grade Clesius. 

 

10 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.