Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa de Paste. Prognoza meteo 10-12 aprilie 2015

Vreme frumoasa de Paste. Prognoza meteo 10-12 aprilie 2015

Vremea in tara - vineri

Vineri, vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Astfel, temperaturile diurne se vor situa in apropierea mediilor climatologice specifice date.Totusi, la orele diminetii si pe parcursul noptii va continua sa fie racoare. Cerul va fi predominant senin, exceptie facand pe parcursul zilei jumatatea vestica a tarii, unde vor fi innorari trecatoare. Totusi, probabilitatea ca precipitatiile sa cada in aceasta regiune va fi extrem de scazuta.
 
Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a zilei in sud-estul tarii si pe crestele montane. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 11 grade in regiunea estica a Transilvaniei si 19 grade in Moldova, Transilvania si dealurile de Vest. Minimele termice vor fi cuprinse intre -8 grade in depresiunile intracarpatice ale Carpatilor Orientali si 8 grade in Delta Dunarii si Dealurile de Vest. Spre sfarsitul zilei, local in centrul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni din tara se va produce bruma. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi, regimul termic diurn devenind apropiat de cel normal pentru aceasta data, dar dimineata si noaptea va fi racoare. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 2...4 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca pana in jurul valorii de 0 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii aprilie in toate regiunile.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 grade in Delta Dunarii si 22 de grade in Dealurile de Vest si in sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 11 grade, mai scazute in zonele depresionare pana spre -5 grade in cele ale Carpatilor Orientali. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Spre sfarsitul intervalului, izolat, in centrul tarii si in Subcarpatii Getici se va produce bruma.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii aprilie. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca pana in jurul valorii de 1 grad.

Vremea in tara - duminica

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca devenind calda pentru aceasta perioada la nivelul intregii tari. Ziua, cerul va fi variabil in regiunile vestice si sud-vestice, iar noaptea mai ales in cele nordice si numai izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata. in rest cerul va fi mai mult senin.
 
Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 2 si 10 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va forma bruma, iar in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea se va mentine frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 6...8 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca, spre 4 grade.
9 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.