Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 9-11 aprilie 2015

Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 9-11 aprilie 2015

Vremea in tara - joi

Pe parcursul zilei de joi vremea se prezinta in general frumoasa, iar temperaturile diurne vor fi in crestere in comparatie cu ziua de miercuri, mai ales in vestul si sud-vestul tarii. Cerul va fi preponderent senin, exceptand prima parte a zilei, cand in sudul si sud-estul teritoriului vor fi innorari iar izolat vor cadea ploi slabe. 

In zona montana, in special pe crestele inalte, trecator va fulgui. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a zilei in majoritatea zonelor, cu viteze mai mari in est, sud-est si la munte, unde la rafala vor depasi viteze de 55-60 km/h. Mai apoi intensificarile se vor diminua treptat in intensitate. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 8 si 18 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiunile intramontane si 8 grade in Dealurile de Vest. Pe arii restranse vor fi conditii de bruma. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor fata de ziua anterioara. Cerul va avea unele innorari dimineata, cand trecator vor fi posibile ploi slabe, apoi va deveni mai mult senin. Vantul va prezenta intensificari in prima parte a intervalului, apoi va diminua treptat in intensitate. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de 1...3 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca, regimul termic devenind apropiat de cel normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in estul Transilvaniei si 19 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 8 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -6 grade. Spre sfarsitul intervalului, pe arii restranse se va semnala bruma, iar izolat vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi frumoasa si va deveni normala din punct de vedere termic pentru aceasta data calendaristica. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, in crestere fata de ziua anterioara va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 3...4 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine frumoasa si va deveni calda pentru aceasta data in toate regiunile. Cerul va fi senin, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in extremitatea vestica a teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 grade in Delta Dunarii si 23 de grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre 0 si 10 grade, mai scazute in depresiuni, spre -3 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine frumoasa si va continua sa se incalzeasca fata de ziua anterioara, devenind calda pentru aceasta data. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade.
8 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.