Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana vineri. Prognoza meteo 8 - 10 aprilie 2015

Vremea pana vineri. Prognoza meteo 8 - 10 aprilie 2015

Vremea miercuri in tara

Miercuri, vremea va continua sa ramana rece pentru aceasta data a lunii aprilie, insa se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Totusi, valorile termice vor fi in crestere in regiunile din exteriorul arcului carpatic. Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros insa doar pe arii restranse se vor semnala ploi in sud-estul, centurl si nordul teritoriului si izolat in restul regiunilor. In zona montana, local, se vor semnala precipitatii mixte.
 
Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari temporare in Moldova, Dobrogea, estul Munteniei si in zona de munte. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul tarii se vor situa intre 6 grade in depresiunile intramontane si 15 grade in Oltenia, iar minimele termice vor fi cuprinse intre -4 si 5 grade. Izolat vor fi conditii de bruma. 

Vremea miercuri in Bucuresti

Vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, desi valorile termice vor fi in crestere fata de zilele precedente. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 2 grade.

Vremea joi in tara

Vremea va deveni predominant frumoasa, iar valorile termice diurne vor fi in crestere usoara. in prima parte a zilei in regiunile sudice vor fi unele innorari, dar numai izolat vor fi conditii de ploaie slaba, trecatoare, apoi cerul va deveni mai mult senin in toata tara.
 
Vantul va avea intensificari in regiunile estice si sud-estice, precum si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiuni si 17 grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 4 grade. Local se va semnala bruma.

Vremea joi in Bucuresti

Vremea va continua sa se incalzeasca usor. in prima parte a zilei vor fi unele innorari, apoi cerul va deveni mai mult senin. Vantul va avea intensificari temporare. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de bruma.
Vineri.

Vremea vineri in tara

Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca, regimul termic devenind apropiat de cel normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general moderat in regiunile estice si la munte si va fi slab in restul teritoriului.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiuni si 17..18 grade, local, in zonele de campie si podis. Temperaturile minime se vor situa intre -2 si 8 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -7 grade. Dimineata si noaptea local se va semnala bruma si izolat vor fi conditii de ceata.

Vremea vineri in Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca regimul termic se va incadra in limitele normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 2...3 grade.
7 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.