Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece pana joi. Prognoza meteo 7-9 aprilie 2015

Vreme rece pana joi. Prognoza meteo 7-9 aprilie 2015

Vremea in tara - marti

In cea de-a doua zi a acestep saptamani vremea continua sa fie mai rece decat in mod normal pentru prima decada a lunii aprilie. In jumatatea de est a teritoriului vremea va fi deosebit de rece. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari se vor situa, in general, intre 3 si 10 grade, usor mai ridicate in regiunile vestice si sud-vestice. Minimele termice vor fi cuprinse intre -5 si 4 grade. Cerul va fi preponderent innorat in estul si sud-estul tarii, unde se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie si trecator posibil ninsoare si lapovita. Pe parcursul zilei in Dobrogea, estul Munteniei si in sudul Moldovei cantitatile de precipitatii vor depasi local 20 l/mp.

In Carpatii Meridionali si Orientali local va ninge, iar temporar, in special pe crestele montane inalte, ninsoarea va fi viscolita. In regiunea vestica a tarii pe cer se vor inregistra unele innorari si izolat ploi slabe in timpul zilei. Mai apoi, cerul se va degaja, iar spre dimineata, pe arii izolate, vor fi conditii de aparitie a brumei. Vantul va bate slab si moderat, avand unele intensificari in est si sud-est, cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 km/h, dar local si temporar si in restul tarii. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi in continuare mult mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari si temporar, indeosebi pe parcursul zilei, va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de 2...3 grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea se va ameliora, dar valorile termice, desi in crestere in regiunile extracarpatice, se vor mentine in toate zonele sub normele caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei in est si in sud-est, apoi in nord-vest, unde pe spatii restranse va ploua slab, dar si in zona montana, unde local vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale, temporare in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei, precum si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 15 grade, iar cele minime intre -4 si 5 grade. Izolat vor fi conditii de bruma.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a intervalului, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima de 12...13 grade, desi in crestere fata de zilele anterioare, se va situa sub media climatologica a datei; minima termica va fi de 2...3 grade, mai scazuta in zona preorasenesca.

Vremea in tara - joi

Vremea va deveni predominant frumoasa, iar valorile termice diurne vor fi in crestere usoara in toata tara. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari la inceputul zilei in extremitatea sudica a teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -8 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest. Local se va semnala bruma.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.
6 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.